sponsor-zelf-met-trooper

Trooper Banner

 

   


Zondag is Rustdag (maar niet voor de Tigers…)

We kregen het nieuws dat onze tegenstander van zondag forfait had gegeven en we dus plots een volledige dag vrij waren. We beslisten dus om die dag op een andere manier door te brengen en reserveerden 37 heen-en-terug-ritjes met de bus van Lloret naar Barcelona.

We kwamen rond 10u aan in het busstation en onze gids Patrick bracht ons vlot richting Sagrada Familia. Na enkele selfies en andere fotomomenten trokken we dan richting Plaça Catalunya. Daar beslisten we om alvast een plaatsje te zoeken om te lunchen en toen bleek toch wel dat het NBA café net ging open gaan, en dat we daar iets konden eten J
Dolenthousiast trokken onze U12’kes richting het café. Ze konden daar genieten van een hamburger of kipfingers met frietjes en daarna een ijsje. Na het ijsje kwam nog een extra verrassing, want we hadden afgelopen week 3 jarigen in de ploeg en zij werden gevierd! Kobe (8 april) en Mattis & Tibo (11 april) zijn allemaal de bende van de 11-jarigen binnen gestapt en kregen hiervoor nog een extra dessertje die op luid applaus werd onthaald. Na het NBA café, inclusief foto’s en attributen uit de winkel, zijn we verder de Ramblas afgestapt richting de haven.
Op de Ramblas hebben Barin & Kivanç model gestaan voor een karikatuurtekening. Wat ons nog wat extra cultuur bijbracht. Ook de typische standbeelden zijn niet aan onze aandacht ontgaan.
Op het einde van de Ramblas hebben we dan onze tocht opgesplitst in 2 groepen.
1 groep heeft de haven & de boulvard aan het strand bezocht. De andere groep ging richting Plaça Espagna. Om dan uiteindelijk terug samen te komen aan het busstation, waar beide groepen blijkbaar hetzelfde idee hadden en nog iets wilden drinken alvorens we de bustocht richting LLoret terug aan konden zetten.
Na onze uitstap stonden Veerle, Filip en Lise ons op te wachten, want ook zij zijn ons gevolgd om mee te supporteren. Na het eten was het dan voor de meesten tijd om naar bed te gaan, want maandag is dan onze 2e match tegen Laguna Sharks (Roemeense ploeg) om 10u30.

Tot morgen voor speeldag 2!

   

   

Aantal bezoekers

Vandaag151
Gisteren118
Deze week269
Deze maand2993

   

Copyright 2016 - Tigers Evergem

joomla counter