sponsor-zelf-met-trooper

Trooper Banner

 

   


 

Speeldag 3

Na een langer slaapje, en dan een shopmomentje en wandeling door het centrum van Lloret kwam onze 3e match van het tornooi eraan op dinsdag 16/04/2019 om 18u.

Deze match was tegen het Spaanse Aristos.

Lies opende de score met een vrijworp, maar de tegenpartij deed een haasje-over. Maar dan kwamen de Tigers er door. Eerst Frauke, dan Mattis en daarna kon Lies de bal afnemen en doorgaan om ook nog eens te scoren. Frauke kon daarna in de press ook de bal terug recuperen en scoren. En Tibo bracht de score van Q1 op 11-3. De score in Q2 werd geopend door een lay-up van Kobe. En op assist van Zoë kon Barin ons op 4-4 brengen. Zoë kon daarna 2x scoren, en dit ook 2x op assist van Kobe. Liam bracht de eindscore van Q2, na een offensieve rebound, op 10-12. De score in Q3 liet zich langs beide kanten even op zich wachten. Frauke zag uiteindelijk Luka vrij ingesneden en de bal ging naar hem. Luka werd hierin foutief afgestopt & kon zijn vrijworpen omzetten. Frauke kon nog 2x scoren waardoor we dit kwartje al winnend konden afsluiten met: 6-5. Q4 werd het kwart waarin Kobe zijn sterke drives kon tonen. 3 drives kon hij afwerken. Ook Liam deed 2 sterke versies, en Barin kon de stand aan de rust op 12-10 brengen. Op een assist van Frauke kon Luka de achtervolging inzetten tegen de Spanjaarden, maar ze konden uitlopen tot 2-7. Net voor het einde van dit kwart konden we wel nog 2 punten inlopen dankzij een assist van Frauke via een inworp aan de ingesneden Mattis. In Q6 kwamen we op voorsprong door een vrijworp van Kobe, en een score van Liam (assist was van Zoë). Zoë bracht ons daarna met 2 vrijworpen op 5-1, en Barin zorgde er voor dat we de voorsprong nog iets verder konden uitdiepen. Zoë kon ook nog een drive omzetten in dit kwart, en na een verdedigende rebound kon Kobe helemaal doorgaan naar onze ring: 11-5. Einde Q6: 11-6. Mattis kon in Q7 een aanvallende rebound nemen en scoren. Ook Luka zette nog een 2-punter om, op assist van Lies. En Kobe kon nog eens 2 maal zijn sterke drive tonen, waardoor ook dit kwartje gewonnen werd: 8-4. Liam opende Q8 met een baseline drive en score. Kobe scoorde ook nog 2 keer, en daarna was het Robbe die zijn shot door het net zag gaan, op assist van Liam. Einde Q8: 8-3. Totale eindscore = winst 69-50.

Morgen spelen we de match van de waarheid om 9u tegen het Zwitserse Marin. Als we die winnen, volgen er nog 2 matchen. Als we die verliezen: is het gedaan.

 

   

   

Aantal bezoekers

Vandaag155
Gisteren383
Deze week538
Deze maand7295

   

Copyright 2016 - Tigers Evergem

joomla counter