sponsor-zelf-met-trooper

Trooper Banner

 

   


Speeldag 4

Het Zwitserse Marin leek al snel een, letterlijk & figuurlijk, sterke tegenstander te zijn.

Tibo opende de score met een lay-back, nadat de tikbal van Lies zijn richting uit kwam. Maar de Zwitsers maakten gelijk. Frauke gaf de assist aan een scorende Kobe waardoor we toch terug voor kwamen. Na een fout op Frauke kon ze 1 vrijworp omzetten. We lieten de Zwitsers wel verder uitlopen tot 10-5. Frauke kon daarna wel nog milderen door 2 vrijworpen. Einde Q1: 10-7.
Zoë opende de score in Q2, na een assist van Barin. Robbe kon ook zijn shotje omzetten, laar dan lieten we de Zwitsers terug in de match komen: 7-4. Luka kon na een steal in defense zijn fastbreak omzetten maar dan lieten we de Zwitsers de shots en easy-baskets rond onze oren gooien. We eindigde Q2 met 19-6. Q3 werd geopend met een score van Lies, op assist van Kobe. Op assist van Frauke zette Lies ook nog een mooie 3 om. Als dank voor daarnet gaf Lies nu de assist aan de scorende Frauke. Einde Q3: 2-10 in ons voordeel. In Q4 konden we de bal stelen in D, en werd er een fout op Kobe gemaakt. Hij zette 1 vrijworp om. Liam bracht de tussenstand in dit kwartje om 3-3, op assist van Frauke. Jammer genoeg maakten de Zwitsers net voor het einde van dit kwartje nog een score: 5-3. Na de rust bracht Barin, op assist van Zoë, ons met een 3 punter opnieuw een puntje voor. Maar dan lieten we de Zwitsers opnieuw wat uitlopen: 16-3 was de eindstand van dit kwart. Mattis kon scoren na een aanvallende rebound. En Kobe kon daarna de bal stealen in press, en daardoor de stand op 4-4 brengen. Dankzij een vrijworp van Frauke konden we het kwartje wel winnend afsluiten. In Q7 was het Lies die haar afstandsschot op scherp stelde. Eerst op assist van Barin zag ze haar 3-punter binnen gaan, daarna op assist van Luka: 8-6. Dankzij Barin konden we dit kwartje wel nog gelijk brengen: 8-8. Frauke opende Q8 met een scorende drive. Op assist van Tibo kon Frauke daarna ook een 3-punter scoren. En daarna was het Liam die een vrijworp kon omzetten, en Kobe volgde zijn voorbeeld. Mattis zette daarna een lay-up om, waardoor we toch 7-9 voor konden blijven in dit kwart. Op assist van Mattis kon Frauke nog een 3-punter omzetten, waardoor we dit kwartje nog mooi al winnend konden afsluiten: 7-12. Eindscore van deze match: 71-54.

We hebben deze match verloren, maar met opgegeven hoofd. Ook de coaches van de tegenpartij deelden mee dat we een goede tegenstander waren, en dat ze echt tevreden waren van deze match. Uiteraard waren wij dat ook. J

Wat wel jammer is, is dat hierdoor ons tornooi er op zit. Maar wees gerust we zijn hier nog tot donderdagavond/vrijdagmorgen, dus er zullen nog wel wat blogs volgen!

Tot snel,
Tigers U12A

   

   

Aantal bezoekers

Vandaag144
Gisteren383
Deze week527
Deze maand7284

   

Copyright 2016 - Tigers Evergem

joomla counter